Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

To receive paid services at the clinic, you must provide an identification code. The phone number for CT scan appointments: +38(093) 249-78-21 for paid patients.

15.04.2024

Сидяча вихрова ванна для масажу нижніх кінцівок

Фізіотерапевтичне відділення ЦП МВС України надає послуги гідромасажу нижніх кінцівок.
Вихрове лікування має на меті використання водних процедур для загального поліпшення стану, а також для лікування хвороб опорно-рухового апарату і м’язової системи. Сидяча вихрова ванна – це професійний аналог джакузі з великою потужністю напірного струменя. 
Форсунки розташовані таким чином, щоб надавати якісний вплив на найбільш проблемні ділянки тіла. 

Показання: 
Сидяча вихрова ванна призначена для лікування хребта і суглобів, порушень в системі кровопостачання (проявів варикозу, дистонічних явищ), ожиріння і в рамках роботи над корекцією контурів тіла, запальних процесів в сечостатевій системі, в комплексі з реабілітаційної терапією і для загального поліпшення стану організму (нормалізації сну, зняття синдрому хронічної втоми, підвищення тонусу).

Сеанс терапії передбачає підтримку температури звичайної на комфортному для людини рівні (35-37 градусів). Тривалість процедури 15 хвилин. Вартість – 151грн. Проходить за адресою: вулиця Пилипа Орлика, 12 в каб. 110.
Запис до фізіотерапевта: 044-254-70-98.

(с) 2024

Doctor appointment