Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Для оформлення платних послуг в поліклініці необхідно надати ідентифікаційний код. Телефон запису на КТ +38(093) 249-78-21 для платних пацієнтів.

07.03.2024

Центральна поліклініка ЦП МВС України надає послуги з підводного гідромасажу

Фізіотерапевтичне відділення ЦП МВС України надає послуги з підводного гідромасажу.

Підводний душ-масаж – це водолікувальна процедура, при якій тіло пацієнта занурене у воду і масажується струменем води. Ефективність підводного душу-масажу полягає в тому, що він включає в себе відразу кілька лікувальних факторів: контрастність процедур, лікувальну ванну, фізичний тиск струменя і насичення киснем. При зануренні пацієнта у воду, дається 3-5 хвилин для його адаптації до нового середовища і температури. Після того, коли м’язи розслабляються на тіло пацієнта, на відстані від 3 до 15см, направляється струмінь води тієї ж температури що й вода у ванній (35°С – 38°С). Середній тиск струменя у ванній становить від 1 до 3 атмосфер.

Показання:     після травм опорно-рухового апарату;
артрози, артрити;
міжхребцевий остеохондроз;
різні захворювання нервової системи: депресії, неврози, хронічна втома;
порушення обмінних процесів (ожиріння), вегето-судинна дистонія та інші порушення периферійного кровообігу.

Кількість і частоту проходження процедур призначає лікар: як правило призначається від 10 до 15 процедур щодня. Рекомендована тривалість процедури 20хвилин + 10хвилин джакузі. Вартість – 375грн. Запис до фізіотерапевта: 044-254-70-98.

 

(с) 2024

Запис до лікаря