Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Для оформлення платних послуг в поліклініці необхідно надати ідентифікаційний код. Телефон запису на КТ +38(093) 249-78-21 для платних пацієнтів.

15.04.2024

Сидяча вихрова ванна для масажу нижніх кінцівок

Вихрове лікування має на меті використання водних процедур для загального поліпшення стану, а також для лікування хвороб опорно-рухового апарату і м’язової системи. Сидяча вихрова ванна – це професійний аналог джакузі з великою потужністю напірного струменя. 
Форсунки розташовані таким чином, щоб надавати якісний вплив на найбільш проблемні ділянки тіла. 

Показання: 
Сидяча вихрова ванна призначена для лікування хребта і суглобів, порушень в системі кровопостачання (проявів варикозу, дистонічних явищ), ожиріння і в рамках роботи над корекцією контурів тіла, запальних процесів в сечостатевій системі, в комплексі з реабілітаційної терапією і для загального поліпшення стану організму (нормалізації сну, зняття синдрому хронічної втоми, підвищення тонусу).

Сеанс терапії передбачає підтримку температури звичайної на комфортному для людини рівні (35-37 градусів). Тривалість процедури 15 хвилин. Вартість – 151грн. Проходить за адресою: вулиця Пилипа Орлика, 12 в каб. 110.
Запис до фізіотерапевта: 044-254-70-98.

(с) 2024

Запис до лікаря