Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Для оформлення платних послуг в поліклініці необхідно надати ідентифікаційний код. Телефон запису на КТ +38(093) 249-78-21 для платних пацієнтів.

08.02.2024

Гідроколонотерапія

Гідроколонотерапія — це спосіб очищення організму від накопичених в ньому шлаків, шляхом введення в пряму кишку чистої води і виведення отриманої маси назад апаратним способом. Все відбувається поетапно і безболісно. Основними показаннями для проведення такої процедури є:
хронічні запори, проблеми з товстим і тонким кишечником: дисбактеріоз, хронічні запори, діарея, кишкові інвазії, початкові стадії геморою;
захворювання жовчного міхура: хронічний холецистит, дискінезії жовчовивідних шляхів, гепатит;
проблеми з шкірою: дерматити різної природи, екзема, алергічні висипання, вугрі, псоріаз;
ожиріння.
Також промивання кишечника методом гідроколонотерапії можна проводити і абсолютно здоровим людям з метою загального очищення організму і профілактики виникнення вищеперелічених захворювань.
Сеанс гідроколонотерапії проходить в спеціально обладнаному кабінеті. Людина знаходиться на кушетці в положенні на боці або на спині. З допомогою спеціального апарату в кишечник поступає порційно вода. Через систему одноразових шлангів вода і вміст кишечника виводяться назовні — герметично, чисто, без запаху.
Один сеанс очищення продовжується 20-30 хвилин.
Вартість однієї процедури гідроколонотерапії – 533грн., кишкового зрошення – 204грн.
Запис до фізіотерапевта: 044-254-70-98.

(с) 2024

Запис до лікаря