Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Для оформлення платних послуг в поліклініці необхідно надати ідентифікаційний код. Телефон запису на КТ +38(093) 249-78-21 для платних пацієнтів.

17.01.2019

Переваги застосування лазерного коагулятора Лікар-хірург

Переваги застосування лазерного коагулятора " Лікар-хірург"

малотравматичність - точний, суворо дозований вплив лазерного випромінювання забезпечує мінімальне пошкодження навколишніх тканин.

Надійний гемостаз- за рахунок коагуляції крові на розрізі тканин, лазерні операції практично безкровні, що забезпечує прекрасний огляд операційного поля та комфортність для пацієнта.

Прецизійність- висока точність лазерного впливу дозволяє контролювати зону пошкодження.

Стерильність післяопераційної рани- лазерне випромінювання знешкоджує патогенні мікроорганізми, попереджаючи тим самим розвиток гнійних ускладнень.

Безболісність- лазерні операції менш болючі для пацієнта, ніж традиційні втручання; іноді анестезія не потрібна або досить лише аплікаційної анестезії.

За допомогою лазера «Лікар-хірург» успішно видаляються:

 - бородавки- папілломи- кондиломи - контагіозний молюск - кератоми - дерматофіброма - інші новоутворення на будь-якій ділянці шкірного покриву

Перед маніпуляцією, в разі необхідності, виконується місцева анестезія (знеболювальна ін&39;єкція).

Протипоказання

Гострі і хронічні інфекційні захворювання, особливо шкірні;

Період вагітності і грудного годування;

Пацієнти, які не досягли статевої зрілості;

Злоякісний характер.

Реабілітаційний період

Відсутня, оскільки лазерне видалення новоутворень, в тому числі і на обличчі, не викликає больові відчуття і дискомфорт. Крім того, лазерні промені в процесі «спалювання» також коагулюють судини, перешкоджаючи розвитку кровотечі.

Лазер «Лікар-хірург» надає стерилізуючий дію на шкіру, впливає виключно на ті клітини, які слід видалити, не залишаючи слідів і рубців. Лазерне втручання дозволяє уникнути великої крововтрати, набряків і всіляких ускладнень. Процес загоєння і відновлення відбувається дуже швидко.

Тривалість і вартість процедури в Києві

Тривалість процедури - від 10 до 30 хвилин. Вартість процедури видалення залежить, як правило, від кількості та розміру новоутворень.

Видалення новоутворень лазером «Лікар-хірург» - найбільш сучасний, швидкий і недорогий метод.

(с) 2024

Запис до лікаря